SRBENG

O nama

Firma Široki Horizont, investitor Eko sela Ruža vetrova, nastala je na dugogodišnjem iskustvu njenih osnivača i decenijskom uspešnom upravljanju velikom kompanijom što je neminovno donosilo brigu i bdenje nad ljudima i procesima kao osnovnim činiocima dobrih rezultata i uspeha.

Saznanje koje dolazi nakon svih uspona i pobeda razvilo je filozofiju da su zdravlje i porodica najvažniji životni cilj.

Česti prekidi poslovnih aktivnosti radi relaksacije i odmora sa porodicom su uslov za dostizanje ravnoteže sa sobom i ljudima koji nam znače, a ispunjenost zajedničkim aktivnostima i druženje donosi mir i blagostanje.

Brošure eko sela „Ruža vetrova” možete preuzeti ovde:

brosura-ruza-vetrova-srb-thumb    brosura-ruza-vetrova-eng-thumb

NAŠA VIZIJA

Dajući impuls i doprinos da se Fruška gora razvije u najatraktivniju i najpotentniju turističku destinaciju u Srbiji i sačuvaju njene prirodne izuzetnosti kao ekološke regije, naša vizija je da budemo nosioci razvoja ove turističke destinacije, privrednih delatnosti i usluga koje će privlačiti turiste celog sveta na Frušku goru.

NAŠA MISIJA

Naša misija je da stanovnicima sela i korisnicima usluga pružimo odmor, relaksaciju i pokret, druženje i zabavu, opuštene trenutke sa najdražima, da ulagačima omogućimo brz povraćaj uloženih sredstava i da učestvujemo u razvoju i obogatimo Frušku goru kao izvanrednu i netaknutu turističku destinaciju.

Navedenu misiju postižemo kroz:

  • Izvanredne edukovane kadrove usmerene ka korisnicima usluga u selu
  • Dobru i efikasnu organizaciju
  • Stalno unapređenje i razvoj resusrsa
  • Brigu o ekologiji