SRBENG

VAŠA KUĆA - POVRATNA INVESTICIJA

Prateći savremene trendove u turizmu, Eko selo RUŽA VETROVA pobrinulo se da budućim stanovnicima sela, pored prijatnog i sadržajnog boravka, ponudi i povraćaj uloženih sredstava. Osmislili smo način da vratite svoju investiciju i da preko izdavanja svoje nekretnine dozvolite da se vaš plan o zelenoj oazi za vašu porodicu sam isplati i čak počne da donosi dodatnu korist.

Sve ono što je vas privuklo i inspirisalo da osnujete drugi dom u samom srcu prirode – i drugima zvuči podjednako primamljivo. Za one koji sanjaju kuću baš kao vašu ali još uvek nisu spremni da se odluče za trajnu varijantu odmorišta, vi možete biti idealno rešenje.

Eko selo posluje po principu Condo koncepta koji podrazumeva da vlasništvo nad smeštajnim jedinicama imaju vlasnici, dok menadžment kompanije ima obavezu i pravo da upravlja smeštajnim jedinicama, po dogovoru sa vlasnikom.

Vašu kuću ili apartman koristite onoliko koliko želite i kako planirate, a preostali deo vremena rentirajte preko stručnog menadžmenta kompanije.

Dodatni sadržaj koji postoji u kompleksu eko sela dodatno privlači posetioce jer zaokružuje priču o savršenom odmoru u prirodi, uz zabavan i interesantan program i sve pogodnosti na koje su navikli kod kuće.

Ovim detaljno osmišljenim konceptom vaša se početna investicija vraća – i to ne samo kroz zdravlje i kvalitetno vreme vaše porodice, već i kroz povraćaj uloženih finansijskih sredstava. Jer to je princip prirode, sve živi u simbiozi i sve ima svoju svrhu.

Učite od prirode.

Budite deo dobre i dugačke tradicije koja dolazi.